Juridisch staat u sterker met een ervaren letselschade advocaat

Meer weten of een vrijblijvende afspraak maken? Bel 0475 - 33 38 46 of ga naar de contactpagina

FAQ

Vraag

1

Is No-Cure-No-Pay bij letselschade te duur?

No cure no pay betekent dat het slachtoffer een deel van zijn schadevergoeding aan de belangenbehartiger moet betalen voor de kosten van rechtsbijstand. Delescen Advocaten brengt nooit kosten van rechtsbijstand in rekening. Indien de aansprakelijkheid wordt erkend door de wederpartij zijn de kosten van rechtsbijstand veelal te verhalen op de verzekeraar van de aansprakelijke partij. Zo krijgt het slachtoffer altijd 100% van het toegekende schadebedrag en behoeft daarvan nooit kosten aan de advocaat te betalen.

Vraag

2

Moet rechtshulp bij letselschade gratis zijn?

Het slachtoffer heeft altijd recht op 100% schadevergoeding. Delescen Advocaten brengt geen kosten van rechtsbijstand in rekening. De aansprakelijke wederpartij dient alle kosten te betalen en niet het slachtoffer. Het risico dat de kosten niet dan wel niet geheel kunnen worden verhaald, mag niet ten laste van het slachtoffer komen.

Vraag

3

Uw letselschade verhalen zonder financieel risico?

Omdat de schade voor het slachtoffer heel groot kan zijn moet de mogelijkheid bestaan om zonder financieel risico deze kosten te verhalen op de aansprakelijke wederpartij. Delescen Advocaten biedt die mogelijkheid.

Vraag

4

Sta ik juridisch sterker mét letselschade advocaat?

Het slachtoffer staat juridisch sterker met een letselschadeadvocaat. Deze is gespecialiseerd juist in het verhaal van letselschade. Bovendien kan een advocaat bij een rechtbank een procedure opstarten als de verzekeraar niet of niet voldoende bereid is tot betaling van schadevergoeding. Dit laatste is een extra drukmiddel in de onderhandelingen met de verzekeraar.

Vraag

5

Wie onderhandelt er voor u over de letselschadevergoeding?

Het slachtoffer hoeft niet meer zelf te vechten voor schadevergoeding. Met kennis van zaken en een grote ervaring gaat Delescen Advocaten de onderhandelingen met de verzekeraar aan.

Vraag

6

Staat u sterker met een advocaat, gespecialiseerd in letselschade?

Het rechtsgebied letselschade is zo uitgebreid en ingewikkeld geworden dat het absoluut een toegevoegde waarde heeft om een gespecialiseerde advocaat in de arm te nemen. Bovendien, en vooral, wordt een letselschadespecialist door de verzekeraar serieuzer genomen als onderhandelingspartner en zal daardoor meer voor het slachtoffer bereiken.